Joaquim Paladella

dilluns, d’octubre 09, 2006

CANDIDAT TRANSPARENT O NO?

Avui és molt matí, hi ha tranquil·litat i crec que és el moment oportú per escriure. Ho voldria fer tot exposant una idea que fa molts dies que em ronda pel cap, i que al meu entendre forma o hauria almenys de formar part del mínim exigible per ser candidat a qualsevol cosa a la vida, i més encara a qualsevol càrrec públic.

És una idea que tinc al cap des de sempre, potser ingènuament, però des del mateix dia que CIU va anunciar que Xavier Pallarés el presentaven com a candidat número 6 a les llistes al Parlament, hi ha quelcom que m’impedeix callar.

Un polític o millor dit, deixeu-me que ho digui d’una altra manera..., qualsevol persona quan ocupa un càrrec públic ha d’esmerçar-se en ser transparent, en intentar que en tot el que faci, encertat o no tingui la claredat suficient per tal que la gent pugui veure la seva veritable intenció.

Jo avui em pregunto, com es pot ser candidat si en els càrrecs polítics o públics que s’ha ocupat mai s’ha donat comptes quan explícitament se li ha demanat?, o quan han passat fets tant remarcables com presidir el repartiment d’uns diners entre els Consellers Comarcals del seu grup que desprès han hagut de tornar?

Són igual d’evidents, fets com que la Sindicatura de Comptes indiqui que ha estat l’Ajuntament que ell presideix, qui ha acumulat gairebé més incidències que tots els de la Terra Alta junts, o que ni tan sols ha presentat els comptes quan per Llei n’estava obligat.

No puc entendre, que algú que té aquesta llarga llista de serveis pot ser candidat a quelcom tant important com Diputat al Parlament de Catalunya.

Segurament pensareu que això ho dic ara, quan hi ha eleccions i jo també sóc candidat, però no és veritat, això ho portem dient fa molt temps, i penso que aquest tipus de fets desprestigia la política i als qui sacrificant moltes coses ens hi dediquem.

Sigui com sigui a mi m’agrada dir el que penso, i crec que quan dic que això no em sembla bé, estic dient que jo no sóc aquest tipus de candidat, i el meu compromís és de transparència, rigor i honestedat tal com es pot comprovar en tots aquests anys que porto a la vida pública.

A la política no s’hi val tot..., espero la vostra opinió...

8 Comments:

 • At 7:35 p. m., Anonymous Anònim said…

  Amb Pallarés i Paladella al Parlament la Terra Alta es quedarà baixa.

   
 • At 10:12 p. m., Anonymous Anònim said…

  sr Paladella sap que en una peixera ja peixos que sols van per sota de la mateixa, menjant els excrements dels altres, així no es gasta tant en productes per netejar-la, doncs el candidat Pallarés es el mateix, tot s'ha de dir en te molt de menjar, voste es el peix de colors que va per superficie, no es capfiqui la gent inteligent de la Terra Alta ho tenim clar.

   
 • At 4:57 p. m., Anonymous Anònim said…

  Quisiera ser un pez para mojar mi ..................

   
 • At 9:59 p. m., Anonymous Anònim said…

  pam pam ninetes pique manetes!!!!

   
 • At 12:13 p. m., Anonymous Anònim said…

  sr Paladella, i vostè en l'IDECE ha sigut transparent del tot?

   
 • At 10:06 p. m., Anonymous Anònim said…

  vol dir que a la tera alta el que falta no es mes unitat dels dirigents politics i menys ansies de protagonisme

   
 • At 10:37 p. m., Anonymous Anònim said…

  Que Pallarès no és transparent ho sap molta gent,està regalat com dieu a Batea i per tant la claror no hi te pas.Lo que no saben és que la lluentor dels seus esquifits ulls és lo llustre que produeix la foscor de les seves actuacions.

   
 • At 3:09 p. m., Anonymous Anònim said…

  Bons, els cuixots?

   

Publica un comentari a l'entrada

<< Home