Joaquim Paladella

dimarts, de novembre 07, 2006

PER A QUI L’INTERESSI, AMICS I NO TAN AMICS

He pogut veure que durant aquests darrers dies després de la campanya, amics i no tan amics, han entrat a veure el blog i alguns han fet els seus comentaris.
Primer voldria dir-vos, a aquests no tan amics, que no queda gens bé insultar i menysprear algú, i a més fer-ho anònimament. “Rictus”, “Pessells”, “Cinto” són pseudònims que amaguen segurament alguns no tan amics, que no tenen diguem les idees prou clares per debatre-les amb naturalitat mirant-se un a la cara de l’altre, amb educació, fent valer arguments i no, insults. Sigui com sigui, són coses d’internet. Jo prefereixo sense cap dubte una conversa, unes paraules, debatre escoltant què diu l’altre, aprendre coses, si val la pena i puc.
Cal dir que he esperat a fer la meva valoració de les eleccions, a veure com s’acabaven, ja que com tots sabíem i abans dèiem, era ben segur que no s’acabaven ni molt menys el dia 1 de novembre, i així ha estat. És, però, ben lògic que alguns amics i d’altres no tan amics n’esperin la meua opinió.
Avui ja tenim govern a Catalunya, i els partits que abans van formar el tripartit tenen una altra oportunitat, segurament sense els 100 dies de gràcia de tots els governs, però la gent ha volgut donar-nos una altra oportunitat i ara sí que NO PODEM FALLAR.
Aquesta és la meua valoració, ja que per molt que es digui, CIU i Mas van ser els més votats però van quedar a 20 escons de la majoria i no hem d’oblidar que s’ho van jugar a tot o res, i potser això dóna algun vot però sense dubte et pots quedar en el no res, que és el que s’ha guanyat CIU.
A la comarca de la Terra Alta CIU ha perdut gairebé 600 vots i per primer cop en unes eleccions autonòmiques no arriba als 3000 vots. Han perdut vots a tots els pobles menys a Arnes.
Per primer cop la suma de les forces d’esquerres, avui ja al govern, sumen més que CIU, tot plegat no havia passat mai i és molt important de cara al futur de la nostra comarca.
Els nostres resultats són prou bons, jo diria que segons el que esperàvem, hem pujat dos punts, encara que jo entenc que el treball del tripartit a la comarca es mereixia més. És però evident que eleccions rere eleccions cada cop la distància és més curta. És veritat que molt a poc a poc, però això és i recordo que era la Terra Alta.
Estic també molt content dels resultats de Batea, agraeixo el suport importantíssim del meu poble, sempre el sento al meu costat i mai no m’ha fallat, procuraré no fallar-li si puc.
Lo d’exdiputat o “agarrar el xapo”, he de dir que mai l’he deixat d’”agarrar”, seria ingenu si ho fos en política, tot és circumstancial i jo sóc, he estat i seré pagès, no en tingueu cap dubte.
És, però, encara prompte per saber si seré o no exdiputat aquesta legislatura. Hem d’esperar. L’important és que ja hi ha govern i que amb aquest govern podré continuar treballant per la meua comarca, per les Terres de l’Ebre i per Catalunya, i sobretot per la gent, per la nostra gent, sigui “ex” o no, la veritat és que potser sí que importa... però no tant.
Hi ha un comentari que CIU va llençar per la comarca, com tantes d’altres mentides, i referent a si vaig o no parlar al Parlament. He de dir-vos que ja veurem si parla tant com ho vaig fer jo el Sr. Pallarés. Per cert, només cal consultar el llibre de sessions del Parlament, i veureu quina és la veritat, potser per això i alguna altra cosa més el Sr. Pallarés, avui diputat, no va acceptar el debat que jo li vaig proposar. Bé, diguem que va dir que “sí però va ser que no”. És una costum del avui parlamentari i encara president de CIU i del Consell Comarcal (per cert, encara el podríem fer aquest debat, no cal que siguin eleccions).
Sigui com sigui, ocupant o no un escó al Parlament a l’altre costat del Sr. Pallarés, s’obre una etapa apassionant a la Terra Alta, les eleccions municipals són a la cantonada i una CIU a la baixa, sense “tocar cuixa”, com diu algun amic comentarista, veurem què fa i com ho fa...
Com veieu amics, i no tan amics, no he desaparegut ni molt menys m’he tornat un fantasma, continuo al peu del solc amb lo xapo, tinc ganes de llaurar el bancal, penso que tindrem una bona collita, aquest any sí... visca el govern d’entesa i de progrés!

28 Comments:

 • At 10:24 p. m., Anonymous Anònim said…

  estaves coto, paio; esperaves la MontiCaroSaurada per tornar a treure el morro, ...i no et fa pena esperar que li toco cadira a Carniser per a entrar tu?

   
 • At 7:13 a. m., Anonymous Anònim said…

  senyor EX-DIPUTAT, deixat anar dels blocs de les terres de l'ebre que els teniu comprats i ves a les enquestes dels diaris El Periodico i La Vanguardia i veuras si els catalans volen el pacte traicione i antidemocràtic que heu fet

   
 • At 12:33 p. m., Anonymous Anònim said…

  Impressionada. M'ha dixat impressionada. Siguem sincers per una vegada. Vostè mateix ho diu: se necessiten 3 partits polítics per a fer front a CiU. Això no li fa veure que Catalunya ha votat escandalosament a CiU? Vostè sap tan bé com jo que les eleccions les ha guanyades sobradament CiU, li agrado o no, i veig que és incapaç de pronunciar esta frase. I ja ha reconegut que lo PSC ha baixat en vots? Venga, una mica d'autocrítica i de reconeixement de la veritat, que no som tontos.

   
 • At 12:40 p. m., Anonymous Anònim said…

  Una CiU a la baixa? Jo diria que qui ha baixat en nombre de vots és lo PSC... I no ho dic jo, ho diuen los números que a vostè, quan se tracte de CiU, tant li agraden...

   
 • At 12:42 p. m., Anonymous Anònim said…

  Què tornen a dir els números a Catalunya?

  Que, li agrado o no, CiU ha tornat a guanyar, això diuen els números a Catalunya.

  Com s'atrevix a dir que la gent los ha donat una segona oportunitat? Han baixat de vots!!!

  Prou mentides. Ja tenen lo govern que volien. Per lo menos, digue, simplement, que s'han tornat a ajuntar i punto, no cal encobrir-ho amb frases com "la gent mos ha donat una segona oportunitat". No cal.

   
 • At 7:51 p. m., Anonymous Anònim said…

  Estos convergents tenen més ràbia...!!!! Jo, Sr. Paladella, també preferixo lo Tripartit a estos fatxes i cacics de CiU+PP. Això no trau que pensa lo que penso. Salut, Sr. Paladella...

   
 • At 8:27 p. m., Anonymous Anònim said…

  Rictus, hi ha gent com jo que no són convergents però que entenen que lo que està passant no és just. És de justícia reconèixer que lo Tripartit ha sigut un desastre, tot i que espero que lo pròxim sigue diferent.

   
 • At 8:44 p. m., Anonymous Anònim said…

  Altres noticies de la Terra Alta,mentres la nostra gent fa balanç electoral.


  El resultat oficial de la necròpsia feta al voltor mort a Vilalba dels Arcs es de trencament de columna vertebral per impacte.


  Al no haverse detectat ferida d’arma de foc se suposa que:  L’animal no ha mort per un cop de pedra.
  No es coneix un comportament suïcida entre els voltors que faci pensar que aquest era un kamikaze que es va estavellar voluntàriament al terra.
  Se suposa que l’impacte no s’ha fet al tronc de l’ametlleret on va caure mort atès que els voltors mai volen en vol rasant.
  Amb tota probabilitat l’impacte es va produir contra un objecte alt que va interceptar el vol i l’única cosa o objecte que pot ser es l’aerogenerador que estava a 50 metres d’on va caure mort.


  DEP el voltor i els culpables paguin les conseqüències.

   
 • At 8:48 p. m., Anonymous Anònim said…

  enviali a Cardod, que s'el fotra en patates, o sino millor a Damia Vernet, que el pobre esta flac que cau...

   
 • At 11:16 a. m., Anonymous Anònim said…

  De vegades penso que heu perdut el nord de totes totes, el que en realitat us pasa és que en vint-i-sis anys de parlament mai la Terra Alta havia estat repretada la parlament català i us repateja l'estomac que fos un home com Joaquim el primer en aconsegui-ho, davant d'això us ha faltat temps per col.locar al d'Arnes, un home net, net, net de qualsevol moviment de control de vots.

  Esteu tants plens de ràbia que aquesta us matarà.

   
 • At 11:19 a. m., Anonymous Anònim said…

  Aquestos que parlen d'estafa, que es peguen una volteta per Ulldecona.
  Desde l'any 1995 fins a l'any 2003 va ser alcalde Lluc Raga de CiU, amb el suport de CiU, IC, ERC, PP i independents.

  A que no sabeu quin era el partit més votat? Si el PSC. i que van fer, dons van acatar que no havien aconseguit la majoria absoluta i els altres cinc sumaven.
  Es el joc de la democracia, ho heu d'acceptar, si no es així es que no sou uns democrates.

   
 • At 11:21 a. m., Anonymous Anònim said…

  Que diu l'Estatut que vam votar el mes de Juny.

  Que som un regim parlamentari, per tant, no hem escollit un president sino un parlament.

  El parlament ara a d'elegir un president.

  Sabeu com es diu JOSE MONTILLA.

  Aixo es així perque el poble de Catalunya ho ha volgut, i no a donat la majoria absoluta a CiU, perque fan por.

   
 • At 11:24 a. m., Anonymous Anònim said…

  La dreta CiU, 48
  PP, 14
  Ciutadans, 3 TOTAL 65

  L'esquerra PSC 37
  ERC 21
  IC 12 TOTAL 70

  La majoria absoluta al parlament es de 68, per tant qui governa L'ESQUERRA.

  Com diu Bart "multiplicate por 0"

   
 • At 9:01 p. m., Anonymous Anònim said…

  Sr Paladella vostè està en stand by esperant d'entrar de diputat.Jo me n'alegro de que estigo a la cantonada i vull que entro al Parlament.A vore si fa algo per aturar la massificació eòlica que també mos espere a la cantonada,ja que Pallarés no farà rés!

   
 • At 5:16 p. m., Anonymous Anònim said…

  Amunt ESQUERRE REPUBLICANA CATALANA ESPAÑOLA I PARTIT SOCIALISTE REPULICA INDEPENDENT CATALA

   
 • At 8:36 p. m., Anonymous Anònim said…

  Los negocis de CIU:

  "Arnes va encarregar unes obres a una empresa del tinent d´alcalde"

  http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia

   
 • At 7:52 p. m., Anonymous Anònim said…

  Ès veritat que lo seu rival Pallarès,a part de deixar lo consell comarcal,també abandona la comarca per residir a Barcelona?

   
 • At 8:49 p. m., Anonymous Anònim said…

  Llegit a Més Ebre:Paladella dius·"Continuo pensant que l'energia eòlica és una bona solució,però com he dit sempre les coses s'han de fer amb coneixement".A vore si és veritat això que dius,i més ara que has entrat de diputat,a la Terra Alta tots els polítics en sou culpables del desgavell eòlic que convertirà per sempre lo nostre estimat Paradís Rural en un polígon industrial eòlic.Menos paraules i més fets.Plantar cara d'una vegada als pamflets d'AERTA és lo que heu de fer,ara que formes part del govern,explicar que tot lo que diuen només te un 5% de veritat i tot lo demés es maniobra publicista per convèncer la molt desimformada societat terraltina respecte temes tant agressius com aquest de la massificació eòlica.En definitiva he de dir molt BLA;BLA;BLA i que la trona de diputat et fací profit ja que molta societat civil de la nostra comarca ha deixat de confiar amb els polítics de torn.

   
 • At 6:09 p. m., Anonymous Anònim said…

  Paladella s'ha fos. Deu estar tornant a amagar lo xapo i preparant-se per anar a Barcelona, a fer de Diputat...

   
 • At 12:56 p. m., Anonymous Anònim said…

  Au mano, que ja et pots gitar a dormir 4 anys mes, i embolica que fa fort; ... tu que collons i fas al Parlament, no te vist mai ni vota.

   
 • At 7:03 p. m., Anonymous Anònim said…

  Paladella està mut. O sigui, ja han passat les eleccions... Polítics...!!!

   
 • At 2:30 p. m., Anonymous Anònim said…

  sr Paladella felicitats, i ara ha preparar be les municipals i als meus predecesors de CIU que la rabiar s'els menje que es l'únic que els queda.

   
 • At 4:52 p. m., Anonymous Anònim said…

  Paladella, figura, que encara et fotran lo Cementeri Nuclear a casa i no te n'enteraràs!! O sí??

   
 • At 9:26 p. m., Anonymous Anònim said…

  com pots dir que ets pages a titol principal diputat al parlament, formant part drl trispartit que ens governe, chupan del bote com tots els que tu as criticat sempre, i no fer res pels pocs pagesos que quedaran al teu poble i la terra alta si no canvieu la vostra politica agraria

   
 • At 10:05 a. m., Anonymous Anònim said…

  Senyor Paladella: quina es la seva opinió sobre el que a passat a l'Ajuntament de Bot? A veure si treu la cara i publica alguna opinió.

   
 • At 8:44 a. m., Blogger Unknown said…

  tranquils que a paladella se li está acabant, al seu poble ja hi ha molts veins que no el volem i la truita ja pega la volta, néstem farts de la seva manera de fer, de que "batea soy yo y aqui mando yo", tenim un poble on qui no li fa la pilota es un enemic. A Batea no som així i no volem que per ell ens veieu així i cada vegada més i més veins ens estem distancian d´aquesta persona. Aquest últims mesos he comprovat que ja no hi ha al seu costat moltissima gent que hi estaba, encara que ell es pensi que aun los mando a todos ( la ignorancia es molt atrevida), i tal com us he dit la truita ja esta pegant la volta i ell no s´ho pensa, a batea tenim, los amigos, los xivatos, los enchufes i un ajuntament i alcalde que quant pasa alguna cosa que els afecta ells no hi han pogut fer-hi res ni en tenen cap culpa per que ells "només estan per a servir al poble" , normal que passi després de veure els intelectos que hi ha al ajuntament.
  ja us he dit que a batea no som tots com la imatge que paladella dona, grácies per deixarme expresar.

   
 • At 4:35 p. m., Anonymous Anònim said…

  Hola Joaquim

  Fa poc que hem creat un directori de blocs del Països catalans a on tenim l'objectiu d'aplegar-hi la major part dels blocs que es fan des de les nostres contrades, escrits total o parcialment en català.

  A la Terra Alta no en tenim cap donat d'alta i és per això que al veure que el teu bloc és d'aquesta comarca que et volem convidar a donar-t'hi d'alta. Ho pots fer des d'aquesta adreça, http://cercabloc.cat/insertar_bloc.php.

  Tot i esperant comptar-te dintre de poc entre els més de 830 blocs inscrits i amb el desig de que puguis escampar la nostra iniciativa entre d'altres companys.

  Salut i €

   
 • At 4:24 p. m., Blogger Unknown said…

  Amics de Paladella
  El primer que es va fer a l’ajuntament de Bot després de la moció de censura (2007), va ser canviar el secretari. Així que agafem a l’Eduard Ena Forné, curiosament actual regidor de l’ajuntament de Tortosa pel PSC-PM, on és cap de l’oposició el bon amic Joan Sabaté (mestre i comandant de Paladella).

  Segona part; el nou fixatge nou de Paladella a Batea, passant per sobre de tots els advocats de la comarca, contractem a Batea, com a extern a Pere Royo Ormaechea, ex-regidor de l’ajuntament de Tortosa (1999-2003) per ICV (i va governar amb l’amic Sabaté). A part de tenir parents dins de les altes esferes de l’orbita ICV de les Terres de l’Ebre.
  Per acabar, sabeu qui anaven anar junts a la mateixa llista a l’ajuntament de Tortosa del 1999? Pere Royo Ormaechea i Eduard Ena Forné, amb en Joan Sabaté al cap.

  Tanquem el cercle d’amistats de Paladella.
  Esteu alerta.

   

Publica un comentari a l'entrada

<< Home